prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alertă! L-ați văzut? Copil de 11 ani dispărut fără urmă! Părinții și poliția cer ajutor!

Alertă! Copil de 11 ani dispărut fără urmă! Părinții și poliția cer ajutor! Paul-Andrei, un copil de numai 11 ani, a dispărut de acasă, încă de duminica trecută fiin căutat de poliție, familie, prieteni sau cunoscuți. Părinții sunt disperați și au cerut ajutorul polițiștilor, însă, până în momentul de față băiatul nu a fost găsit.

CITEȘTE ȘI: ACUM: TRAFIC BLOCAT PE VALEA OLTULUI! MAI MULTE MAȘINI FĂCUTE PRAF! EVITAȚI!

COPIL DISPARUT 300x175 1

Copilul, în vârstă de 11 ani, a plecat duminică de acasă, din comuna Palanca, judeţul Bacău, şi nu a mai revenit până în prezent. Poliţiştii au fost sesizați de către părinți cu privire la plecarea voluntară a lui Imbrea Paul-Andrei, în vârstă de 11 ani.

Semnalmente: înălţime – cca. 1,40 m, greutate – cca. 40-50 kg, constituție atletică, păr șaten scurt, ochi albaștri. La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, bluză de trening de culoare roșie și geacă neagră.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Moinești, telefon 0234.362.222, Dispeceratul Inspectoratul Poliţiei Judeţene Bacău, telefon 0234.202.000 sau să apeleze 112, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs