prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alertă! Tânăr de 18 ani înjunghiat în plină stradă de un necunoscut!

În ziua de 13 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona gării din localitatea Călinești, un tânăr ar fi fost agresat și înțepat cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe care nu îl cunoaște.

În urma sesizării, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Topoloveni s-a deplasat cu operativitate la locul sesizării, identificând victima, care era în stare de conștiență. Persoana agresată, respectiv un tânăr de 18 ani, din Pitești, a fost evaluată din punct de vedere medical, și a oferit relații privind agresorul.

Pe baza descrierii sumare, persoana bănuită a fost identificată de către polițiști, la acest moment fiind în custodia polițiștilor.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.