prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alin Călinescu: Campus școlar nou – investiție majoră în educație și dezvoltare!

Având în vedere numărul tot mai mare de copii și expansiunea continuă a zonei rezidențiale, venim cu inițiativa de a construi un nou ̦ , ultra-modern, în zona străzii Răsăritului Pruni.
Iată, în rezumat, principalele detalii ale acestui proiect:
Terenul pe care vom construi noul campus va fi achiziționat de la proprietarii privați. Va fi un campus școlar complet, care va include ̆ ̦ ̆, ̦ ̆ ̆ ̦ ̆.
Pe lângă sălile de clasă, vom amenaja ̆, ̦ ̆, ̆ ̆ ̦ , oferindu-le elevilor un mediu propice pentru învățare, dezvoltare și recreere. Aceste facilități extinse vor configura un campus viu și dinamic, care va încuraja excelența academică și participarea activă a elevilor.
Construirea acestui campus școlar reprezintă o investiție în viitorul comunității noastre, în contextul în care economia bazată pe inteligența artificială va face din educație, în deceniile care urmează, principala resursă de dezvoltare.
Analizăm mai multe surse de finanțare din fonduri europene sau guvernamentale pentru acest proiect major.
Proiectul noului campus înseamnă, pentru copiii noștri, mai multe șanse la un viitor mai bun.
CMF21240015

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.