prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alina Gorghiu: „Am întrebat peste 100 de liceeni ce înseamnă Constituția pentru ei când am fost, aseară, la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” din Pitești.

Alina Gorghiu: „Am întrebat peste 100 de liceeni ce înseamnă Constituția pentru ei când am fost, aseară, la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” din Pitești.
„Am vorbit cu ei despre legea noastră fundamentală și le-am oferit câte un exemplar din Constituția noastră.
Deși dreptul la fericire încă nu este prevăzut în Constituție, este un articol despre dreptul la învățatură și ei trebuie să știe despre asta pentru că îi privește în mod direct.
Astăzi, 8 decembrie, este ziua Constituției și este normal să vorbim în această perioadă mai mult despre drepturile și libertățile cetățenilor.
Facem tot ce putem pentru a promova educația juridică pentru tineri. Nu este un moft, este o necesitate.
M-am bucurat să aflu că liceul lor a derulat deja activități incluse în programul de educație juridică “Fii avocat în școala ta!”. Una dintre eleve mi-a spus că vrea să devină procuror și am încurajat-o să își urmeze acest vis.
Mulțumesc mult domnului director Marius Dobrin si doamnei director adjunct Irina Neagoe pentru primirea foarte frumoasă și întregului colectiv de profesori pentru dialogul foarte bun!”, este mesajul transmis de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.