prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alina Gorghiu îi propune lui Marcel Ciolacu să reanalizeze posibilitatea comasării alegerilor de anul viitor: „Încă se mai poate discuta acest subiect!”

Alina Gorghiu îi propune lui Marcel Ciolacu să reanalizeze posibilitatea comasării alegerilor de anul viitor: „Încă se mai poate discuta acest subiect!”

 Senatoarea Alina Gorghiu, ministru al Justiţiei și președintele PNL Argeș i-a propus preşedintelui PSD Marcel Ciolacu şi social-democraţilor să reanalizeze posibilitatea comasării celor patru rânduri de alegeri care vor avea loc anul viitor.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

„Cred că putem însă să ne uşurăm misiunea din 2024. Nu întâmplător am atras atenţia cu privire la comasarea alegerilor. Cred că putem repune pe tapet această dezbatere, pentru că ce se întâmplă în societatea românească arată că trebuie să ne concentrăm pe reforme, investiţii şi nu ne putem permite un blocaj la nivelul instituţiilor şi nu ne putem permite să încetinim ritmul reformelor şi să avem o economie paralizată efectiv blocat de atâtea alegeri. Gândiţi-vă că patrul rânduri de alegeri vor avea loc la anul, începând din aprilie.”, a explicat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Alina Gorghiu i-a propus, de asemenea,  premierului şi liderului PSD Marcel Ciolacu, cât şi social-democraţilor să reanalizeze posibilitatea de comasare a alegerilor.

„Sunt discuţii şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu va putea să reanalizeze, alături de PSD, soluţia de comasarea a alegerilor. Sunt optimistă că preşedintele PSD şi colegii săi încă mai pot analiza aceasta opţiune. Încă se mai poate discuta acest subiect şi fac această propunere pentru că cea mai bună soluţie pentru România este să ne axăm pe reforme şi mai puţin pe sfera electorală. Obiective precum măsurile de echilibrare a bugetului şi pentru aplicarea PNRR nu se pot atinge prin patru campanii electorale, ci printr-o guvernare stabila.”, a mai precizat Alina Gorghiu.

Ministra Justiției a mai declarat că vede anul viitor ca fiind unul „extrem de complicat şi cu un blocaj pe care nimeni nu şi-l doreşte”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs