prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alina Gorghiu:„ Prioritate în magazine, la casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și părinții cu copii sub 5 ani.”

Alina Gorghiu:„ Prioritate în magazine, la casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și părinții cu copii sub 5 ani.”

„Prioritate în magazine, la casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și părinții cu copii sub 5 ani. Încă un lucru bun pentru mamele cu copii mici! Merită respectul nostru!
O lege pe care mă bucur că am inițiat-o și semnat-o alături de colegii mei liberali, adoptată astăzi.
Ø Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani vor putea intra în față la casierii, ghișee și case de marcat, atât în instituțiile publice, cât și în cele private.
Ø Măsura are scopul de a facilita accesul acestor categorii de persoane la servicii și produse de bază, fără să aștepte.
Ø Nerespectarea prevederilor privind acordarea priorității pentru femeile gravide și persoanele însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani va fi pedepsită cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei.
Ø Nealocarea locurilor de parcare pentru femeile gravide, precum şi de către persoanele însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani va fi pedepsită cu amendă de la 2.000 lei până la 10.000 lei.”, este mesajul transmis de Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs