Altar de flori și candele în fața școlii! Durere fără margini după moartea tragică a trei adolescenți!

Altar de flori și candele în fața școlii! Durere fără margini după moartea tragică a trei adolescenți! Durere fără margini, multe lacrimi și suspine în urma tragediei în care trei tineri și-au pierdut viața. În satul natal s-a așternut liniștea, oamenii sunt înmărmuriți de durere. Nici lacrimile aproape nu mai curg de atâta suferință.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN MEDIUL DE AFACERI ARGEȘEAN! A MURIT LA 48 ANI RĂPUS DE O BOALĂ NECRUȚĂTOARE!

La liceul în care încă învăţau Mădălin şi Laura, şi unde a fost elevă şi Cristina, a fost ridicat un altar de candele şi flori. Prietenii şi colegii le-au adus un ultim omagiu. Nimeni și nimic nu mai poate schimba destinul crunt al celor trei tineri.

„Au plecat mult prea devreme. Este nedrept. Dacă nu se urcau în mașină.”, doar atât se poate auzi în liniștea amețitoare din jurul sicrielor. În satul celor trei adolescenți, Bălăcița din Mehedinți, localnicii sunt înmărmuriți de durere.

Trupurile neînsuflețite ale celor două fete au fost ridicate de părinți astăzi, ele fiind conduse pe ultimul drum sâmbătă. Mădălin, băiatul de 19 ani care conducea mașina în momentul tragediei, va fi înmormântat duminică. Părinții lui, devastați de durere, au venit din Franța, de unde lucrau, pentru a-și lua rămas bun de la copilul lor.

Tragedia a avut loc după o depăşire periculoasă. Nu a reuşit să revină la timp pe banda sa şi s-a ciocnit puternic cu un TIR care circula regulamentar.

Laura se pregătea pentru Şcoala de subofiţeri din Câmpina, iar Mădălin era un băiat care luase greutățile vieții pe umerii lui, având grijă de sora mai mică şi de bunică, părinții find plecați în străinătate. Cristina avea 22 de ani, era studentă la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca şi se angajase ca educatoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.