prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Alungaţi blestemul!

Ieri, la conferinţa de presă, antrenorul Flavius Stoi­can părea sigur pe el, pe echipa lui, sigur că la Slatina, CS Mioveni nu va pierde! Ba mai mult, că va câştiga un meci în campionat după o „secetă” începută la 16 septembrie 2011!
Ape învolburate la Olt
Considerate ca fiind două prota­goniste care se vor bate la promovare, F.C. Olt şi CS Mioveni au avut probleme în acest început de campionat, situaţie în care au fost schimbaţi ambii antrenori. Probleme mai mari sunt însă la echipa olteană, unde antrenorul principal a fost dat afară, iar preşedintele Gheorghe Constantin a plecat de la echipă dându-şi demisia. În atare condiţii, antrenor principal a fost numit Sabin Ciurea, care era antrenor cu portarii.
Feriţi-vă de Quist
„Sperăm să profităm de situaţia nu tocmai bună de la F.C. Olt şi să obţinem un punct, sau, de ce nu, toate trei. Vom face mai multe schimbări în echipă, în fiecare compartiment: apărare, mijloc, atac. Am pregătit bine acest meci, după fiecare antrenament jucătorii au câştigat ceva în plus. I-am văzut pe adversarii noştri de vineri în meciul de pe teren propriu cu UTA (0 – 1). F.C. Olt este o echipă care aleargă foarte mult, echipă ambiţioasă, dar care nu are jucători mai buni decât noi. Cel mai important jucător al lor este mijlocaşul la închidere, Quist. Jucătorii sunt decişi să obţină prima victorie din acest campionat şi să ne întoarcem cu cele trei puncte de la Slatina”, spunea ieri antrenorul Flavius Stoican.
Vorba lui Arghezi: „Lipsesc morminte“
În lotul argeşean vor fi două importante absenţe în partida de la Slatina: Andrei Mărgăritescu şi Cosmin Năstăsie, ambii accidentaţi. „China” s-a accidentat în minutul 28 al partidei din etapa trecută contra celor de la Corona Braşov, iar Coco Năstăsie  are o entorsă suferită în acelaşi meci. De asemenea, nu va juca atacantul Lucian Răduţă „pe care l-am lăsat acasă să se liniştească şi să se adune după evoluţii departe de cerinţele şi speranţele care s-au pus în el după ce a venit de la Rapid”, după cum spunea Flavius Stoican.
Revine Mazi!
În schimb, va reveni printre titulari Victor Mazilu, care fusese plecat cu lotul U 18 în Scoţia. „Este adevărat că a revenit Mazilu şi ne bucurăm, deoarece îl consider un jucător foarte important pentru echipa noastră, Victor Mazilu poate face diferenţa într-un astfel de joc a cărei miză este extrem de mare, mai ales pentru noi”, mai spunea Stoican.
Primarul Ion Georgescu este mai departe alături de echipă
După eşecul cu braşovenii de la Corona, primarul Ion Georgescu era extrem de supărat pe echipă, şi mai mult pe anumiţi jucători. După îndelungi discuţii cu cei din conducere şi cu antrenorul Flavius Stoican, „domnul primar a înţeles faptul că echipa trece printr-un moment mai greu, şi este alături de noi, de echipă, şi ne va ajuta să o scoatem la capăt aşa cum îşi doreşte. După meciul cu Braşovul a fost dezamăgit şi trist, dar important pentru noi este faptul că este în continuare alături de noi”, a mărturisit tehnicianul echipei CS Mioveni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.