Andrei Gerea trădează din nou! De data asta o face corect!

200

Andrei Gerea a ales să trădeze din nou partidul care l-a păropulsat pentru al doilea mandat consecutiv în Parlament. În schimb, de data aceasta o face cum trebuie! Deputatul argeșean l-a criticat în termeni duri pe pagina personală de Facebook și la o televiziune națională pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru că a purtat negocieri „prin ușa din dos” cu PSD.

„Imediat după votul pe moțiune, am aflat cu surprindere și dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu inițiatorii moțiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte. Nu pot să nu mă întreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuție. Pregătea o alianță politică alături de cei de care ne-am despărțit acum câteva luni?! Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni și să revii alături de cei de care te-ai despărțit acum 5 luni”, a scris Gerea, joi, pe pagina de Facebook.

Lipsa de stabilitate a lui Tăriceanu, supranimit „Răzgândeanu” ăn interiorul partidului, a atras de la sine multe critici din partea membrilor ALDE. Gerea susține că, în urma acțiunilor președinitelui democrat liberalilor, partidul a ajuns la un scor atât de mic încât la următoarele alegeri nu va mai trece pragul electoral pentru a intra în Parlament sau în consilii județene sau locale.

„Acest demers politic face parte dintr-un lung șir de piruete, iar prețul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruete politice. A sta la masă cu cei care au inițiat moțiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord”, a adăugat Andrei Gerea.

„O demisie din partea demisie sale ar fi binevenită”

Într-o intervenție telefonică la Digi24, Andrei Gerea a declarat că speră de la Călin Popescu Tăriceanu să înțeleagă „că lucrurile nu mai pot continua așa”.

„Eu cred că o demisie din partea demisie sale ar fi binevenită, în momentul când pierzi sprijinul grupului parlamentar. Oamenii încă se codesc să spună în față, există un anumit respect. Am încercat cu toții să ținem lucrurile sub preș, dar prin absență ei vorbesc”, a completat președintele ALDE București. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here