prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Angajări Mioveni. Cum arată piața muncii la 15 km de Pitești

Dacă locuiești în județul Argeș și vrei să afli mai multe despre angajari Mioveni, Pitești sau alte localități din apropiere, acest articol este pentru tine. În cele ce urmează vorbim despre cum arată piața muncii în Argeș, ce salarii se oferă, angajari Mioveni, dar și cine sunt cei mai mari angajatori din județ.

Cum arată piața muncii în Argeș? 

Județul Argeș este lider în domeniul industriei constructoare de mașini, având în vedere că Automobile Dacia, parte a Grupului Renault, este una dintre principalele investiții externe din întregul județ. Astfel, cei mai mulți angajați atât din Mioveni, unde este amplasată platforma de lucru, cât și din localitățile din apropiere, lucrează pentru acest angajator.

Compania scoate la bătaie anual o diversitate de joburi, de la cele care nu necesită foarte multă expertiză, până la cele pentru care candidații trebuie să aibă studii superioare tehnice, să cunoască anumite limbi străine sau să dețină un bagaj solid de experiență anterioară.

Existența companiei în județ a dus la crearea unei piețe dominate de furnizori ai uzinei, companii precum Lisa Draxl­maier Auto­part, care produce în fabricile din România cablaje electrice, componente electrice și electronice, cablaje de înaltă tensiune.

Un alt angajator din județ este Lear Corporation România, compania a fost înființată în 2001 în Pitești, cu principalul domeniu de activitate fabricarea de echipamente electrice și electronice pentru autovehicule și pentru motoare de autovehicule.

Nu în ultimul rând, angajații din județ mai pot lucra pentru Leoni Wiring Systems și Johnson Controls, ambele activând în industria producătoare de componente auto.

Pe lângă domeniul auto, angajații din această regiune se pot angaja în vânzări, transport distribuție, administrativ logistică, alimentație/HoReCa, construcții, inginerie, producție, merchandising.

În acest moment, pe platforma de recrutare eJobs.ro sunt disponibile circa 600 de locuri de muncă doar în orașul Mioveni. Poți opta pentru joburi precum Maintenance Specialist, vopsitor auto, sculer matrițer sau specialist în achiziții. Descoperă mai multe despre angajari Mioveni, angajari Pitesti, dar și cerințele angajatorilor, accesând platforma eJobs.ro.

Angajari Mioveni. Ce salarii se câștigă în domeniul auto 

Printre cei mai căutați din județ se numără inginerii, având în vedere că se înregistrează o fluctuație mare în rândul acestora. Salariile acestora variază în funcție de experiența anterioară, de studiile pe care le dețin, dar și de compania pentru care lucrează. Spre exemplu, un inginer auto din România câștigă circa 4.500 de lei net pe lună, potrivit datelor extrase din Salario, comparatorul de salarii marca eJobs România. Un vopsitor auto, are un venit în medie de 3.800 de lei pe lună, iar un electrician auto ajunge la o medie de 3.000 de lei net pe lună.

Datele privind câștigurile au fost extrase din Salario, unde până în prezent peste 520.000 de specialiști și-au introdus veniturile. Comparatorul de salarii oferă informații pentru peste 800 de poziții diferite, din 62 de domenii de activitate, atât de la privat, cât și de la stat.

Ofertele de locuri de muncă sunt variate la începutul acestui an și multe dintre ele se adresează și candidaților flexibili, care pot lucra și în județele vecine. Astfel ca dacă ești interesat de locuri de munca Pitestilocuri de munca Giurgiu, si alte orase, poți consulta pe platforma ejobs.ro toate ofertele de lucru din împrejurimi.

In plus, candidații interesați de noi un job part time sau full time in Arges se pot orienta și către ofertele noi de remote jobs, pentru joburi online ce se pot realiza de oriunde!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs