Antrenorul Iordan Eftimie a revenit pentru a treia oară la CS Mioveni: „Am o listă largă cu jucători pe care vreau să-i aduc la echipă”

DISTRIBUIȚI

După rezultate nesatisfăcătoare, antrenorul Flavius Stoican şi conducerea clubului CS Mioveni au reziliat pe cale amiabilă contractul, şi preşedintele Dumitru Olteanu a discutat cu Iordan Eftimie pentru a prelua echipa. Oferta a fost acceptată de antrenorul Iordan Eftimie, care astfel este prelua pentru a treia oară banca tehnică a celor de la Mioveni.

Cu ce gânduri aţi revenit la CS Mioveni?

-Am venit cu inima deschisă, aşa cum am făcut-o şi în primele două mandate.

Aveţi un obiectiv imediat pentru etapele care au mai rămas din acest campionat?

-Nu am un obiectiv anume, dar vreau să scoatem tot ce se poate din ultimele două etape pe care le mai avem de jucat. Un obiectiv este însă sigur: să fac o echipă competitivă, aşa cum dealtfel am făcut de câte ori am fost la CS Mioveni.

Ce impresie v-au lăsat jucătorii după primul antrenament?

-Pe majoritatea îi cunoşteam, am mai lucrat cu ei, mai puţin cei foarte tineri de la Şcoala Dani Coman, care sunt fotbalişti de mare perspectivă. Desigur că, în funcţie de obiectivul pe care îl vom avea, vor fi mai multe schimbări în cadrul lotului de jucători.

Vor pleca mulţi fotbalişti care sunt acum la CS Mioveni?

-Deocamdată nu pot spune mai multe. Totul este în funcţie de ce anume se doreşte. Am deja o listă mai largă cu jucătorii pe care îi doresc, dar vom decide acest lucru după finalul campionatului. Atunci vom ştii cu siguranţă cine pleacă şi cine vine.