Anunţ de ultimă oră! Ce se întâmplă cu salariile angajaţilor MAPN

4
militari, afganistan, romania

După un scandal de proporţii, care a dus şi la demisia lui Adrian Ţuţuianu din fruntea ministerului, Mihai Fifor a făcut un anunţ tranşant. Plata salariilor angajaţilor Ministerului Apărării Naţionale se face la timp, fără niciun fel de problemă, a declarat luni ministrul Mihai Fifor, potrivit AGERPRES.

“Plata salariilor se face la timp, fără niciun fel de problemă. Aţi văzut, luna trecută, toţi colegii noştri şi-au primit la timp salariile, toate, aşa cum trebuie ele să fie, fără niciun fel de problemă. La fel se va întâmpla şi luna aceasta, nu avem niciun fel de problemă în domeniul plăţii drepturilor”, a afirmat Fifor, luni, după ce a participat la deschiderea anului de învăţământ la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”.

Întrebat de jurnalişti ce anume a generat problematica legată de plata salariilor la MApN înainte de venirea sa la conducerea ministerului, Mihai Fifor a spus: “Sincer să fiu nu aş putea să vă răspund la această întrebare, nici nu cred că e de datoria mea să o fac. Eu doar vă spun că la ora aceasta nu avem niciun fel de problemă cu plata drepturilor salariale pentru colegii noştri”.