prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Anunțul momentului! Se reduce vârsta de pensionare pentru o categorie de argeșeni! 

Anunțul momentului! Se reduce vârsta de pensionare pentru o categorie de argeșeni!  Se reduce vârsta standard de pensionare pentru argeșenii din zona Pitești-Bradu! Camera Deputaților a adoptat azi PL-x nr. 155/2023 pentru modificarea art. 65, alin. (5), din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii.

 

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! MAMĂ ȘI FIICĂ OMORÂTE PE A1 DE UN ȘOFER TERIBILIST! A MERS CU TIR-UL PE CONTRASENS!

9 300x300 1

̆ ̂ , ̆ ̆ , ̧ ̂ ̆ – ̆ ̂ ̆ ̧ ̂ ̆ – din cauza prelucrării ţiţeiului sulfuros, desulfurarea benzinei, a ţiţeiului parafinos şi neparafinos, a distilării ţiţeiului în vederea producerii păcurii şi a uleiurilor, extracţiei, preparării și arderii cărbunelui sau a şisturilor bituminoase, extracţia şi prepararea minereurilor cu conţinut de praf sau de emisii de gaze cu efect de seră, de amoniac şi derivate ori de radiaţii din minereuri radioactive, hidrogen sulfurat, cianuri, pulberi metalice şi/sau de cocs metalurgic.
Ca urmare a unui amendament depus de parlamentarii PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu, Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, pe lista localităților în care se va acorda acest beneficiu a fost inclus și municipiul #Piteşti, cu precizarea că măsura se aplică pe o rază de 8 km față de situl contaminat.
Proiectul a fost adoptat de Senat în luna martie, iar Camera Deputaților este for decizional în acest caz.
Vă vom ține la curent în legătură cu parcursul acestui important act normativ (promulgare și publicare în Monitorul Oficial).
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs