prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Accident grav! Trei mașini distruse și persoane rănite după ce un copac a căzut peste ele!

Argeș: Accident grav! Trei mașini distruse și persoane rănite după ce un copac a căzut peste ele!

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier care a avut loc pe DJ 731, pe raza comunei Dărmănești – trei autoturisme aflate în mers au fost avariate în urma căderii unui copac. Evenimentul a avut loc pe fondul unei avertizări meteo de COD GALBEN de intensificări ale vântului.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! COPILE DE 12 ȘI 13 ANI ABUZATE SEXUAL DE UN POLIȚIST ȘI UN POMPIERI!

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că trei autoturisme, aflate în mers, toate deplasându-se în aceeași direcție, spre Pitești, au fost avariate în urma căderii unui copac.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto din primul autoturism, tânăr de 22 de ani, din Dărmănești, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Au fost avariate și cablurile de electricitate, la fața locului este prezent și un echipaj al distribuitorului de energie electrică. În zona mai sunt crengi care prezintă pericol de cădere pe carosabil, iar pentru a le îndepărta se deplasează o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs