Argeș: Bărbat dispărut fără urmă! Poliția în alertă!

Argeș: Bărbat dispărut fără urmă! Poliția în alertă! În cursul zilei de astăzi, 28 august a.c., politiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Negrași, DUNĂ VASILE a plecat de la domiciliul său, unde nu a mai revenit.

111222333

Bărbatul în cauză a plecat din localitatea de domiciliu, în noaptea de 23 spre 24 august a.c., împreună cu alte persoane, intenționând să plece la lucru în străinătate, însă, din relațiile oferite ulterior de la unul dintre însoțitori, a rezultat că la vamă, bărbatul s-ar fi răzgândit și ar fi cobotât din mijlocul de transpoort cu care călătorea, având intenția de a se întoarce la domiciliu, unde nu a revenit până în prezent. Cel în cauză nu deține telefon.
  • Semnalmente: înălțime aproximativ 1.60 m, greutate 60 kg, ochi căprui, păr șaten tuns scurt.
  • Vestimentație: bluză de culoare bleu deschis, pantaloni scurți de culoare gri, încălțăminte sport neagră.
Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.