prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Bătrânii din azile hrăniți cu carne expirată din noiembrie! Nereguli grave!

Argeș: Bătrânii din azile hrăniți cu carne expirată din noiembrie! Nereguli grave! Controalele în azilele de bătrâni din Argeș au continuat și astăzi iar noi nereguli au ieșit la suprafață. Printre cele mai grave probleme descoperite se numără alimentele expirate. Prefectul județului Argeș a anunțat, în urmă cu puțin timp, că într-un azil de bătrîni a fost găsită carne tocată expirată din luna noiembrie a anului trecut. Sancțiunile s0-au ridicat la suma de 462.200 de lei.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: AZIL DE BĂTRÂNI ÎNCHIS! NEREGULI GRAVE!

„În cea de a doua zi de controale în Argeș au fost date 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de 462.200 de lei. Trei unități din cele 12 controlate au fost amendate pentru desfășurarea activităților tip cantină în unități neaprobate sanitar veterinar. Toate sunt centre pentru vârstnici și amenzile se ridică la 40.000 lei. Din cele 3 centre amendate pentru cantină, două sunt private și unul este public.

De asemenea, comisia de control a găsit într-o altă locație, carne tocată de porc expirată din noiembrie 2022!”, a anunțat Radu Perianu, Prefectul județului Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs