prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Casă de vacanță prădată de doi tineri! Ce au furat?

Argeș: Casă de vacanță prădată de doi tineri! Ce au furat? În ziua de 16 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, ambii din comuna Boțești.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! TÂNĂRĂ DE 21 ANI – JAF CA ÎN FILME ÎNTR-UN APARTAMENT DIN PITEȘTI!

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada octombrie 2022- 11 martie 2023, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de vacanță din localitatea Boțești, bunuri pe care le-ar fi valorificat pe raza municipiului Pitești.

Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat. În ziua de 16 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.