prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Două accidente în același timp! O victimă-încarcerată!

Argeș: Două accidente în același timp! O victimă-încarcerată!

Două accidente de circulație s-au petrecut aproximativ în același timp în județul Argeș. Pompierii au fost solicitați să intervină în Pitești, pe Bulevardul I. C. Brătianu în cazul unui accident în urma căruia o victimă nu se putea evacua din mașină. De asemenea, un alt accident a avut loc între un autoturism și o autoutilitară în municipiul Câmpulung, pe strada Târgoviștei, spre Mățău.

CITEȘTE ȘI: A AJUNS CU MAȘINA ÎN RÂPĂ! ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI!

accident campulung 150x150 1

„Două accidente rutiere anunțate aproape în același timp. Unul dintre incidente s-a produs între un autoturism și o autoutilitară în municipiul Câmpulung, pe strada Târgoviștei, spre Mățău.

Celălalt s-a produs între două autoturisme în municipiul Pitești, strada I. C. Brătianu. La incidentul din municipiul Pitești a fost identificată o victimă care nu se putea evacua din autoturism. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, precum și acordarea primului ajutor calificat la nevoie.”, precizează ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs