Argeș. Fals polițist a încasat mii de euro de la o femeie și s-a autodenunțat! Detalii halucinante!

Scenariu demn de filmele de comedie cu un bărbat din Poiana Lacului care a avut remușcări după ce a încălcat legea și s-a autodenunțat! Din primele informații, argeșeanul și-a făcut o legitimație de polițist după ce a avut o serie de discuții cu o femeie al cărui fiu voia să se angajeze din sursă externă în Poliție și a reluat legătura cu aceasta și i-a cerut 1.200 euro pentru a interveni „în calitatea de polițist” pentru ca fiul femeii să ajungă om al legii. În septembrie 2022, aceasta l-a plătit pe falsul polițist, iar după o perioadă falsul polițist a avut remușcări și s-a autodenunțat. Acum, acesta s-a ales cu dosar penal pentru uzurpare de calități oficiale și uz de fals și înșelăciune și riscă să fie condamnat la închisoare.

CITEȘTE ȘI: SCHUMACHER – SĂGEȚI CĂTRE FANII CONTESTATARI! „Vin 200 DE SPECTATORI LA STADION ȘI SUNT 5000 PE FACEBOOK CARE ÎNJURĂ!”

„Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale, uz de fals și înșelăciune, conform art. 258, 323 și 244 din Codul Penal. Cercetările au fost demarate ca urmare a autodenunțului bărbatului în cauză, de 34 de ani, din Poiana Lacului.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi folosit o legitimație cu elemente ce fac trimitere către o instituție publică, susținând că ar avea o calitate oficială, promițând unei femei că îl va ajuta pe fiul acesteia să se angajeze în instituția publică, în schimbul sumei de 1.200 de euro, sumă ce ar fi fost remisă către cel în cauză în cursul lunii septembrie 2022. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.