prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Femeie bătută și tâlhărită în plină stradă! Cum a fost posibil?

Argeș: Femeie bătută și tâlhărită în plină stradă! Cum a fost posibil? În ziua de 20 aprilie, politistii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, conform art. 233 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 60 de ani, din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! BĂTRÂNĂ DE 73 ANI – AMENINȚAȚĂ ȘI FORȚATĂ SĂ INTRE ÎN CASA UNUI BĂRBAT PENTRU SEX!

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 15 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras prin smulgere, de la o femeie de 52 de ani, un portofel tip borsetă, împrejurare în care persoana vătămată a suferit o leziune la membrul superior.
Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 20 aprilie, polițiștii câmpulungeni au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de către intanța competentă.

În urma percheziției, au fost descoperite mai multe bunuri cu valoare probatorie, iar bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției. După administrarea probatoriului, bărbatul de 60 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs