prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Firme prădate de hoți! Câți bani au furat?

Argeș: Firme predate de hoți! Câți bani au furat? Un tânăr a găsit soluția ingenioasă prin care să facă rapid rost de bani, însă planul pus la care nu l-a ajutat mult timp. Asta pentru că, la scurt timp, a fost prins de polițiști și reținut. Concret, un bărbat de 31 ani, din Mihăiești, a spart două firme din Mioveni de unde a furat peste 5000 lei.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN CONDUCEREA SPITALULUI JUDEȚEAN PITEȘTI! MOARTE FULGERĂTOARE!

„În ziua de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Mihăești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 26 spre 27 aprilie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două societăți comerciale de pe raza orașului Mioveni, de unde ar fi sustras suma totală de 5.350 de lei.

La data de 27 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs