prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

 Argeș: Gospodărie distrusă de flăcări! Intervin pompierii!

 Argeș: Gospodărie distrusă de flăcări! Intervin pompierii!

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp într-o gospodărie din comuna argeșeanp Bughea de Sus. Din primele informații, se pare că este vorba despre un incendiu care se manifestă generalizat la un garaj construit din lemn, cu suprafața de aproximativ 40 mp.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPILĂ DE 12 ANI-BĂTUTĂ ȘI ARSĂ CU TIGARA PE FAȚĂ DE DOUĂ ADOLESCENTE!

„Sesizare izbucnire incendiu la o anexă din comuna Bughea de Sus. Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Este vorba despre un incendiu care se manifestă generalizat la un garaj construit din lemn, cu suprafața de aproximativ 40 mp. În urma incendiului a fost distrus garajul în suprafață totală de aproximativ 50 mp.

Exista pericolul de propagare la două locuințe și la alte anexe gospodărești, însă flăcările au fost oprite din extindere. Nu au fost victime ale incidentului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.”, precizează ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.