prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO! ARGEȘ! Impact violent între un microbuz și un autoturism! Cinci copii răniți!

În aceste momente se intervine la un accident rutier produs între un autoturism și un microbuz. Traficul se desfășoară alternativ, pe un sens, fiind dirijat de polițiști.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

Coliziunea s-a produs pe DN 73, Dragoslavele, iar polițiștii Biroului Rutier Câmpulung sunt la fața locului, pentru cercetări.

Traficul se desfășoară alternativ, pe un sens, fiind dirijat de polițiști.

La fața locului sunt prezenți și pompierii cu două autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.

Din primele informații, în microbuz se aflau 13 pasageri, șapte dintre aceștia fiind asistați de echipajele medicale.

Paramedicii SMURD au preluat și transportă la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 41 de ani, care prezintă un traumatism la membrul inferior drept.

Celelalte victime, cinci copii și un adult, au fost preluate de echipajele SAJ și sunt transportate la spital. Din informațiile de la fața locului, acestea ar prezenta traumatisme minore la față și membrele inferioare. Se asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.