prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș: Mobilizare de forțe! Flăcările au înghițit o casă, acum!

În această dimineață, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Mălureni, satul Păuleasca. La fața locului s-a mers cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

„Incendiu izbucnit la o casă din comuna Mălureni, satul Păuleasca.

Din primele informații, incendiul se manifestă la nivelul acoperișului.

Intervin pompierii cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe, pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Paramedicii SMURD au asistat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 27 de ani, care prezenta o plagă la membrul superior drept. În urma monitorizării, persoana a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de elementele combustibile din apropierea acestuia.”, este mesajul pompierilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs