prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Argeș. Rețea de traficanți – destructurată! Percheziții de amploare!

La data de 22 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, în cadrul căreia au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, în două cauze penale, în județele Argeș și Dâmbovița. 500 de grame de cannabis au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cele două cauze, din cercetări a reieșit că, persoanele bănuite ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (cannabis), consumatorilor, în special tineri, din județele Argeș și Dâmbovița.

Astfel, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Argeș și Dâmbovița, fiind descoperite și ridicate aproximativ 500 de grame canabis, ustensile folosite la porționarea substanțelor, două telefoane mobile, precum și 6.600 de lei.

De asemenea, după administrarea probatoriului, cele trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc au fost reținute, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunerea de arestare preventivă a persoanelor bănuite, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs