Argeș: Stăpânii de ogari s-au trezit cu poliția la ușă! Amenzi uriașe!

Argeș: Stăpânii de ogari s-au trezit cu poliția la ușă! Amenzi uriașe! În zilele de 13 și 14 mai, polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării condițiilor de deținere a câinilor, precum și prevenirea infracțiunilor de braconaj cinegetic comise prin folosirea câinilor ogari și metiși ai acestora.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN FAȚA UNUI CLUB! A FOST GĂSIT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE!

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat proprietarii de astfel de câini, pe raza localitățior Buzoești, Ungheni, Căldăraru și Râca. După efecutarea verificărilor, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.000 de lei, conform OUG 155/2001 privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân, ca urmare a nerespectării de către deținători a obligațiilor privind identificarea prin microcipare și sterilizare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.