prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

 Argeșean prins în offside de polițiști! I-a fost confiscată mașina!

 Argeșean prins în offside de polițiști! I-a fost confiscată mașina! Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat un bărbat de 33 de ani, din Bughea de Sus, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe raza aceleiași localități, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! ȘI-A ARUNCAT NOU-NĂSCUTUL ÎN SOBĂ IMEDIAT DUPĂ NAŞTERE! CAZUL CARE A ÎNGROZIT O COMUNITATE ÎNTREAGĂ!

Cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 0,744 mc de material lemnos, de esență fag. Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

De asemenea, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei, cu care se efectua transportul de material lemnos.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs