prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

ARGEȘUL-SUB COD PORTOCALIU DE VREME SEVERĂ! VIJELII, GRINDINĂ ȘI PLOI TORENȚIALE! AFLĂ PÂNĂ CÂND!

Meteorologii au emis recent avertizări Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii, intensificări ale vântului și grindină. 25 de județe sunt sub alertă Cod portocaliu până miercuri dimineață, printre care și Argeșul. Avertizarea emisă este valabilă de marți, 30 august, ora 10:00, până miercuri, 31 august, ora 10:00.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI! TÂNĂR ELECTROCUTAT LA PESCUIT!

cod portocaliu arges 300x212 1

În cea mai mare parte a Transilvaniei, Olteniei, local la munte, în Moldova și în nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Județe vizate sunt: Argeș, Vâlcea, Dolj, Maramureș, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Caraș Severin, Hunedoara, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați și Buzău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs