prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Ăsta a nenorocit echipa” Croitoru desființat de un fost fotbalist din perioada de aur a FC Argeș!

„Acest Marius Croitoru a terminat acest club. Din cauza lui s-a ajuns aici” este declarația tranșantă a lui Jean Vlădoiu, fostul manager sportiv al FC Argeș, după înfrângerea umilitoare din prima manșă a barajului cu Dinamo. Fostul fotbalist a explicat că Marius Croitoru a luat decizii nefaste pentru club, iar în perioada în care a antrenat echipa din Trivale a adus mult prea mulți jucători noi, care nu aveau niciun interes ca echipa să rămână în club. Mai mult, Vlădoiu a susținut că „vulturii” au ajuns la barajul de retrogradare datorită lui Andrei Prepeliță, antrenorul care a adus cele mai multe puncte în prima parte a campionatului.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! MECIUL DE RETUR FC ARGEȘ – DINAMO NU SE JOACĂ PE STADIONUL NICOLAE DOBRIN!

„Nu am ce să îi reproșez lui Daniel Stanciu. Nu știu dacă el l-a adus pe Croitoru. Că ăsta a nenorocit echipa. A renunțat la atâția jucători în iarnă. Deciziile lui au fost… Eu m-am ocupat ca Andrei Prepeliță să plece pe cale amiabilă. Eu nu am nimic de reproșat. Au fost condiții bune. Acest Marius Croitoru a terminat acest club. Din cauza lui s-a ajuns aici. Eu m-am abținut atunci, dar nu poți să ai în 2023 un asemenea comportament, să înjuri în halul ăla. Noi am schimbat antrenorul la 3 puncte de play-off, copilul era în obiectiv, a fost o greșeală. Din punctele lui Prepeliță am trăit și am ajuns la baraj. Lotul l-am făcut eu în vară, dar tu (n.r. – Daniel Stanciu) ai fost de acrod cu tot ce a propus Croitoru la FC Argeș în iarnă”

„Echipa e depășită, nu poate sta în picioare!”

„Tu ai avut putere de decizie primită de la primarul Gentea. L-ai lăsat pe unul precum Croitoru să stea la echipă. Mă doare că am renunțat, după 10 etape îl dădeam afară. Ăsta e regretul mei, că dacă rămâneam la echipă, nu ajungeam aici. Croitoru zbura mai devreme. Ăsta e regretul meu, că i-am permis unui antrenor să schimbe un lot, să stea acasă cu familia, să nu ducă echipa în cantonament. Echipa e depășită, nu poate sta în picioare. Nu aveam ce să fac, s-a trecut peste mine la demiterea lui Prepeliță și la aducerea lui Croitoru. Totul s-a întâmplat în iarnă”, a declarat Jean Vlădoiu, la „DigiSport Special”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs