prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Astăzi! Nebunie la Argeș Mall! Oamenii s-au înghesuit să facă poze cu el! Tu l-ai văzut?

A fost nebunie astăzi la cel mai mare centru comercial, atmosfera fiind întreținută, preț de câteva ore, de unul ditre cei mai în vogă artiști, cunoscut pentru cea mai tare muzică balcanică din România.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

Mall-ul a devenit neîncăpător din cauza sutelor de oameni care și-au dorit să îl vadă live pe Antonio Pican. Cântărețul a fost prezent la un eveniment special, organizat de restaurantul Spartan, „COMANDĂ ÎN RESTAURANT ȘI CÂȘTIGĂ O ŞAPCĂ OFF WHITE SEMNATĂ DE ANTONIO PICAN”.

Antonio1 300x300 1

Antonio Pican a oferit un show interactiv, iar fanii au avut ocazia să obțină autografe și să facă poze cu artistul. Accesul a fost gratuit, iar oamenii au avut posibilitatea să participe la cea mai interesantă tombolă, cu condiția ca fiecare să facă cumpărături de minimum 25 de lei. Câștigătorul va putea purta o șapcă semnată de artist.

Prin organizarea de astfel de evenimente, noul centru comercial continuă să rămână cel mai interesant punct de atracție pentru argeșeni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs