Atârna spânzurat de un copac! Descoperire macabră! Un trecător a sunat la 112

În timp ce se plimbau prin parc, câteva persoane au avut parte de un şoc când au descoperit cadavrul unui bărbat. Un trecător a sunat imediat la 112. La locul indicat, forțele de ordine, împreună cu un echipaj de prim-ajutor, au confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 40 de ani.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL A FOST FĂCUT! ȘOFERII CARE NU RESPECTĂ ACEST LUCRU RĂMÂN FĂRĂ PERMIS!

Parcul IOR, locul unde a avut loc evenimentul, este unul dintre cele mai tranzitate zone încă de la primele ore ale dimineții. În timp ce se plimbau, câteva persoane au văzut ceva suspect atârnând de un copac, moment în care un trecător a sunat la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care au constatat că este vorba despre un bărbat de 40 de ani, decedat prin ștrangulare.

Cadavrul – dus la INML

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, unde se va efectua autopsia, pentru a se găsi cauza morții. Potrivit autorităților, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și a fost deschis și un dosar penal pentru moarte suspectă, pentru că nu se știe cu exactitate dacă a fost vorba despre crimă sau sinucidere. Cert este că asupra bărbatului s-ar fi găsit și mesaje în care dădea de înțeles că își ia adio.

Tototdată, ancheta trebuie să stabilească și dacă era un om fără adăpost, pentru că, în acea zonă, după cum știm, sunt numeroși oameni ai străzii care-și fac veacul pe-acolo.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.