prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție! Mașini interzise în patru parcări din centrul Piteștiului!

Parcările din jurul Primăriei Pitești vor fi închise începând din această noapte până maine la prânz, au anunțtat reprezentanții Poliției Locale. Cu ocazia pregătirilor pentru cea de-a 46-a ediție a Simfoniei Lalelelor s-a luat decizia ca parcările de la Teatrul Alexandru Davila, atât cea dinspre Bulevardul Republicii, cât și cea din spate, dar și cele de la Filarmonică și Primărie să fie închise pentru activități specifice.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚUL CU UN CUȚIT DE BUCĂTĂRIE! DE CE A RECURS LA UN ASEMENEA GEST?

„Cu ocazia manifestărilor evenimentului Simfonia Lalelelor – Editia a 46-a, ce se desfășoară în orașul nostru, începând de astăzi, 20.04.2023, orele 22.00, până mâine, 21.04 2023, orele 14.00, parcările de la Teatrul Davila (intrare de pe bulevardul Republicii), Pavone (în spatele Teatrului Davila), parcarea de la Filarmonică (intrare de pe bulevardul IC Bratianu, cât și parcarea Primăriei, vor fi închise pentru activități specifice Simfoniei Lalelelor” transmite Poliția Locală Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs