prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție! Se fură în magazinele din Centrul Piteștiului! Cine e principalul suspect?

Atenție! Se fură în magazinele din Centrul Piteștiului! Cine e principalul suspect?

Este alertă pe rețelele de socializare unde, mai multe piteștence sesizează faptul că o femeie umblă prin magazinele sau farmaciile din centru și fură portofelele clienților. Și, se pare că, „are și experiență” deoarece reușește să umble în gentile clientelor și să fure portofelul cu bani și acte, fără ca acestea să sesizeze.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! ASTĂZI SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI! CU CE SURPRIZE SUNT AȘTEPTAȚI CLIENȚII!

Un incident de acest fel se pare că a avut loc vinerea trecută, când unei femei i-a fost furat portofelul din magazinul Pepco Mall Trivale. De asemenea, se pare că „aceeași hoață”, îmbrăcată doar cu alte haine, a reușit să fure și portofelul unei femei din farmacia Secom din centrul Piteștiului. „Furt din magazine la farmacia Secom din centru. Imaginile sunt de vineri, când această doamnă a furat un portofel și apoi a plecat mai departe. La poliție s-au sesizat două furturi de acest fel într-un interval scurt de timp.”, sesizează o femeie pe unul dintre cele mai active grupuri de facebook destinat piteștenilor.

„Eu sunt persoana de vineri căreia i sa furat portofelul din magazinul Pepco Mall Trivale, din imagini nu pare fi aceeași persoana, dar poate hoatele se cunosc între ele având în vedere ca cea care ma furat pe mine cu o luna în urma a mai furat tot din același magazin și în același stil portofelul unei alte doamne și politia nu a făcut nimic.”, a venit, în scurt timp, și răspunsul uneia dintre păgubite.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs