Atenție șoferi! Apare un nou sens unic în Pitești!

Un nou sens unic ar putea fi instituit pe strada Codrii Cosminului din Pitești, potrivit unui proiect care va fi analizat de către Comisia de Circulație. Mai mulți locatari au semnat o adresă prin care au cerut renunțarea la restricțiile de „Oprirea interzisă”, astfel încât aceștia să își poată parca autoturismele pe partea dreaptă a direcției de mers dinspre Pasajul Cimitirului Armenesc către strada Codrii Cosminului.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! FEMEIE AMENINȚATĂ CU MOARTEA DE PROPRIUL FIU ÎN FAȚA BISERICII MAVRODOLU!

„La punctul 9 de pe ordine a de zi a ședinței din data de 18.08.2022 a fost avizată montarea de indicatoare de restricție cu semnificația ”Oprirea interzisă” pe carosabilul străzii Codrii Cosminului, pe ambele sensuri de circulație, pe considerentul că lățimea carosabilului este mică. În temeiul avizului, Administrația Domeniului Public a montat indicatoarele în cauză. Printr-o adresă semnată de 13 locatari ai zonei, se solicită instituirea sensului unic pe strada Codrii Cosminului cu circulație auto dinspre Pasajul Cimitirul Armenesc către strada Codrii Cosminului. Deasemenea, odată cu instituirea sensului unic, să se ridice și indicatoarele cu semnificația cu Oprirea interzisă de pe partea dreaptă a directiei de mers” se arată în proiect.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.