prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Atenție! Trei zile fără curent electric în Pitești! Află în ce cartiere!

Atenție! Trei zile fără curent electric în Pitești! Află în ce cartiere!
Distribuție Oltenia execută lucrări programate în rețelele electrice în vederea creșterii gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătățirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenți economici:
  •  Marți, 03 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00-18:00, cartier Prundu cu blocurile B6, B9, B9A alimentate din PT 9 Prundu circ 4;
  • Joi, 05 octombrie 2023, în intervalul orar 09:00-18:00, străzile Caporal Patru, Frații Golești cu blocurile S8, S10 si spațiile comerciale de la parterul blocurilor, Centrala Termica Termocalor alimentate din PT 33 Gară TDRI1;
  • Vineri, 06 octombrie 2023, în intervalul orar 09:00-16:00, B-dul Petrochimiștilor cu VAMA Pitești alimentată din PTCZ VAMA și cartier Dacia cu Blocurile A4, A4A, A5, D8bis, Z1, Z2, Z3, Z4, Z5 alimentate din PTCZ 1 Pediatrie.
Lucrările pot fi reprogramate în situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile. Informații actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.
Distribuție Oltenia avertizează:
ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acțiuni întreprinse de persoane neautorizate:
▪ intrarea în posturile de transformare;
▪ urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
▪ înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.
Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon:
▪ Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
▪ 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.
Utilizând doar codul locului de consum* și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator. * Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs