prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Au ars două blocuri de locuinţe! Oameni blocaţi în mijlocul flăcărilor!

Un bloc înalt de locuințe a fost cuprins de un incendiu uriaş. Flăcările s-au extins rapid la o clădire adiacentă, de 10 etaje. Pompierii se luptă cu flăcările!

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

Este situație critică în Valencia, în cartierul Campanar, unde cel puțin patru persoane au murit și 19 sunt dispărute, după ce un bloc de 14 etaje a fost mistuit de un incendiu puternic. Alți 14 oameni sunt răniți, inclusiv un copil și șase pompieri. Victimele decedate au fost găsite în urma unui zbor de recunoaștere cu drone, iar pompierii continuă să-i caute pe cei 19 dispăruți.
Incendiul ar fi izbucnit la etajul al patrulea al clădirii şi s-a extins rapid la alte apartamente, dar și la un bloc vecin. Blocul are 14 etaje şi 138 de apartamente, în care locuiesc 450 de persoane. Presa locală a relatat că mai mulţi locuitori sunt încă blocaţi în interior, iar unele persoane de la etajele inferioare şi-au salvat viaţa sărind pe saltelele de urgenţă amplasate de pompieri.

Imaginile difuzate au arătat faţada blocului de 14 etaje în flăcări, în timp ce bucăţi de material incandescent cădeau pe trotuar.

incendiu urias in valencia spania arde un bloc intreg de locuinte cu 14 etaje oamenii sunt blocati 888013 300x200 1

Peste 20 de echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului, iar oamenii au fost îndemnați să nu se apropie de zonă.

Un spital de campanie a fost amenajat în zonă pentru a putea acorda primul ajutor celor care au suferit arsuri, a relatat RTVE.

Primarul orașului Valencia a anunțat că va declara zile de doliu în oraș. Serbările programate pentru acest weekend au fost suspendate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs