“Au luat viața unui înger de 4 ani!” O întreagă familie ucisă cu bestialitate și îngropată! Crimă șocantă!

Un bărbat, soția acestuia și copilul lor de patru ani au fost uciși cu bestialitate, iar trupurile lor neînsuflețite au fost îngropate în apropierea locului crimei. Din primele informații, se pare că bărbatul a plecat cu familia pentru a cumpăra o mașină, dar drumul lor s-a sfârșit brusc după ce au fost atacați de trei tineir.

Maria Zakalyuzhna, nașa băiețelului, a povestit că Mykola și Vika au plecat duminica dimineață. Ultima dată au vorbit la 14:33, apoi orice legătură cu cei doi soți s-a pierdut. Așa că rudele și prietenii au dat alarma. “Am crezut că poate li s-a stricat mașina și nu aveau cum să sune. Apoi, am postat pe rețelele sociale un anunț despre dispariția lor, în special în grupurile locale, iar rudele au depus o plângere la poliție. O persoană ne-a contactat, a spus că a văzut o mașină în flăcări și a luat legătura cu autoritățile. Ulterior, când am văzut fotografia, nu am putut înțelege ce fel de mașină era. Vika și Mykola conduceau o Mazda albastră, iar aceasta arsă era albă…”, continuă Maria.

CITEȘTE ȘI: ALTAR DE FLORI ȘI CANDELE ÎN FAȚA ȘCOLII! DURERE FĂRĂ MARGINI DUPĂ MOARTEA TRAGICĂ A TREI ADOLESCENȚI!

În scurt timp, însă, rudele au fost chemate de poliție pentru identificarea cadavrelor. Întreaga familie fusese ucisă cu sălbăticie, prin împușcare, iar mașina fusese incendiată. Trupurile lor fără viață lor au fost găsite la câteva sute de metri depărtare de locul crimei. Maria încă nu înțelege de ce tâlharii au comis acestă oroare, pentru că puteau pur și simplu să ia banii și să fugă.

Potrivit lui Volodymyr Nidzelskyi, șeful Departamentului principal al Poliției Naționale din regiunea Cernihiv, oamenii legii au identificat și reținut trei suspecți, acuzați de uciderea familiei. “Pe 14 mai, în jurul miezului nopții, poliția a primit un raport despre dispariția unei familii din Kiev. Cuplul și copilul lor au mers în regiunea Cernihiv pentru a cumpăra o mașină, după care orice legătură cu ei s-a pierdut. Poliția a demarat operațiuni de căutare, găsind într-unul dintre satele din districtul Koryukiv mașina familiei, care era incendiată. Iar la 500 de metri distanță, cadavrele lor îngropate, cu semne de moarte violentă”, a declarat Nidzelskyi, potrivit Fakty.

Pentru reținerea suspecților și stabilirea împrejurărilor crimei, a fost creat un grup de lucru specializat, care includea polițiști din regiunea Cernihiv, angajați ai Departamentului de Investigații Strategice și colegii acestora din cadrul Poliției Jîtomir. Cu toții au recreat minut cu minut filmul tragediei: “Cuplul a decis să cumpere o mașină de la o cunoștință din regiunea Cernihiv. Au luat cu ei suma pentru achiziție și au mers să ia autoturismul împreună cu fiul lor. Aflând că cei doi soți luaseră cu ei bani, falșii vânzători au pus la cale crima. Poliția a reținut trei locuitori din regiunea Koryukiv: doi bărbați și o femeie. Atacatorii au împușcat familia, apoi au incendiat mașina pentru a ascunde urmele. Au îngropat cele trei trupuri, nu departe de locul crimei”.

“Pentru cei care au luat viața tinerilor și a micului înger, vom cere închisoare pe viață”, a mai spus Maria Zakalyuzhna, nașa copilașului ucis.

Familia a fost înmormântată marți, 16 mai, în satul natal al Victoriei, din regiunea Cernihiv.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.