Au reîceput întâlnirile de taină la IATSA Bascov! Constantin Nicolescu implicat în politica lui Ponta!!!

83
nicolescu, baroni_psd, botirca

Victor Ponta și Daniel Constantin au reușit să-și facă partid, așa cum anunțau încă de la începutul verii. Organizația PSD Argeș este prinsă chiar într-un moment neprielnic și certurile din interior ar putea face să treacă neobservate jocurile pe care, în spate, le fac simpatizanții lui Ponta.

Un pion extrem de important în această poveste este  Constantin Nicolescu despre care se vorbește de ceva vreme că și-a reluat întâlnirile cu diverși oameni de partid la biroul său de la service-ul AutoProMond (fost IATSA) din Bascov.

Radu Vasilică și Armand Chiriloiu- considerați oamenii lui Victor Ponta

Deși pare greu de crezut, surse chiar din interiorul PSD Argeș susțin că, la puțin timp de la eliberarea din închisoare, Constantin Nicolescu a început să se vadă cu apropiați din partid, directori de direcții, servicii, primari, foști colaboratori.

Și mai greu de crezut este că acesta face lobby pentru Pro România, partidul în care s-a înscris recent Victor Ponta. Și, totuși, lucrurile au o explicație logică. Un foarte apropiat al lui Victor Ponta este Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, relația având punct de plecare prietenia de la Timișoara cu Ilie Sîrbu. Cunoscut este și faptul că, Deputatul Radu Vasilică, pupilul lui Constantin Nicolescu, nepot și fin al acestuia, are legături de prietenie cu Armand Chiriloiu și un alt om din silvicultură, Marius Nicolaescu, proprietar al Ocolului Codrii Verzi.

Aceștia ar fi, potrivit surselor noastre principalii finanțatori și susținători ai lui Ponta în Argeș. Așa își explică și unii pesediști mai atenți înscrierea în partid în urmă cu două luni a lui Armand Chiriloiu, existând zvonuri că ar putea fi schimbat. Aceleași surse spun și că, în partid s-ar fi pus problema ca la Direcția Silvică să fie numit un pesedist cu vechime, consilierul județean Radu Dumitrache, șef de ocol la Mușătești. Să nu uităm: există și un simpatizant declarat al lui Ponta, este vorba despre deputatul Cătălin Rădulescu care a încercat de curând racolarea mai multor primari de la PSD Argeș.