prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Au sosit pachetele cu alimente pentru persoanele defavorizate! Află în ce localități!

În localitățile Boteni, Rucăr, Lerești, Poienarii de Muscel, Călinești, Topoloveni și în municipiul Câmpulung au fost depozitate deja pachetele cu alimente. Autoritățile locale vor începe distribuirea lor. Pentru că nu sunt aduse în același timp în toate zonele județului, vom anunța localitățile în fiecare zi în care știm cu certitudine că au fost descărcate aceste pachete.

Vă reamintim că vorbim despre alimente de bază care vor ajunge la persoane defavorizate: – persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei:

  • familii și persoane aflate temporar în situații critice de viață, cum ar fi victimele calamităților, persoane cu grad de handicap grav și accentuat;
  • persoane care locuiesc în așezări informale (adică persoane care nu au acte de proprietate asupra imobilelor ocupate)

Fiecare pachet primit are o greutate de aproximativ 25 de kilograme și conține: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei. Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs