prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

BACALAUREAT 2024: Subiectele și baremele de corectare la Istorie! Ce au avut de rezolvat elevii?

BACALAUREAT 2024: Subiectele și baremele de corectare la Istorie! Ce au avut de rezolvat elevii?

Candidații la Bacalaureat au susținut marți, 2 iulie, proba obligatorie a profilului. La Uman, elevii au susținut proba la istorie. În urmă cu puțin timp, Edupedu.ro a publicat și subiectele.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

SUBIECTELE LA ISTORIE:

SUBIECTE ISTORIE Page1

SUBIECTE ISTORIE Page2

BAREMELE DE CORECTARE:

ISTORIE Page1

ISTORIE Page2

A treia probă scrisă este cea la alegere, care diferă în funcție de profil. Pentru această probă, care are loc în 4 iulie, elevii au de ales din următoarele materii: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie.

Ultima probă scrisă, cea la Limba și literatura maternă, are loc pe 5 iulie și va fi susținută de elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale. Conform calendarului aprobat de ministerul Educației, rezultatele inițiale vor fi afişate luni, 8 iulie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 26:00 – 18:00, acestea urmând a fi soluționate între 9 și 11 iulie. Afișarea rezultatelor finale se va face în data de vineri, 12 iulie 2024.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs