Bărbat cercetat pentru înșelăciune. A vândut brichete în loc de țigări

43
perchezitii, arges, valcea, inselaciune, uz_de_fals

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și au identificat autorul, în persoana unui bărbat de 43 de ani, din Bucureşti.

Acesta a fost identificat la 11 luni de la săvârșirea faptei. Mai bine mai târziu decât niciodată!

Bărbatul pretindea că este furnizorul de țigări al unei societăți și mergea de la o firmă la alta încercând să vândă produse. Așa a făcut și pe 17 ianuarie 2019, când s-ar fi deplasat la punctul de lucru al unui agent economic din Piteşti și ar fi obținut suma de 2.000 de lei reprezentând contravaloarea pretinsă pentru o cutie care ar fi conţinut ţigări. Cumpărătorul a dat banii și a primit cutia fără să verifice conținutul ei. A avut o surpriză însă atunci când a desfăcut pachetul. S-a trezit că în loc de țigări a cumpărat… brichete. Reprezentantul societății păgubite a anunțat poliția. Iar făptașul a fost depistat în cele din urmă.

„Împotriva bărbatului a fost pusă în mişcare acţiunea penală, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul cauzei să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere legală”, informează IPJ Argeș.

Foto: descriptiv.