prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bătaie cu pumni și picioare între copii pe o stradă din Pitești. A intervenit Poliția!

Bătaie cu pumni și picioare între copii pe o stradă din Pitești. Doi băieți de 14 și 15 ani, frați, l-au bătut pe un alt băiat de 15 ani, în timp ce se aflau la joacă. Din fericire, aceștia au fost observați de o patrulă a Poliției Locale, conflictul putând fi stopat.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA UNUI FOST DEPUTAT PSD-GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ! MOARTE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER!

Din primele informații, se pare că cei doi băieți au vrut, pur și simplu, fără niciun motiv, să îi aplice o corecție prietenului lor. „Astăzi, în jurul orelor 15:10,o patrula a Politiei Locale din cadrul Biroului Ordine Publica a surprins in zona blocului P28,str. Petru Rares, un grup de tineri care se manifesta zgomotos. Mai mult decat atat, doi dintre acestia il loveau cu pumnii pe un altul din grup. Politistii locali au intervenit la timp, situatia putand degenera. Dupa identificarea celor implicati s-a stabilit ca acestia sunt minori, agresorii fiind frati (14 si 16 ani) iar victima,15 ani, toti din Pitesti. Fiind intrebati despre desfasurarea evenimentelor,agresorii au declarat ca au vrut sa ii aplice o corectie fizica,pur si simplu, fara vreun motiv intemeiat,victimei,conflictul fiind unul spontan.A fost anuntata Sectia 4 Politie pentru continuarea cercetarilor.”, transmite Poliția Locală Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.