prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bătaie cu topoare și cuțite în Argeș! Scandal între rromi!

Trei rromi au fost implicați într-un scandal cu topoare și cuțite zilele trecute în cătunul Valea Corbului din Călinești! Din primele informații, doi tineri de etnie băuți bine au avut un conflict mai vechi cu un consătean, iar în noaptea de 25 spre 26 august, cei doi s-au înarmat și au plecat după victimă, care, și aceasta era sub influența băturilor alcoolice.

S-au înjurat, s-au amenințat, dar din fericire au fost opriți la timp de oamenii legii. Tinerii au fost duși la audieri, iar după administrarea probatoriului au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FEMEIE PIPĂITĂ ȘI ABUZATĂ ÎNTR-UN AUTOBUZ PUBLITRANS!

„Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, și portul fără drept sau folosirea de obiecte periculoase, conform art. 206, 379 și 372 din Codul Penal, și au reținut doi tineri, de 24 și 21 de ani, ambii din Călinești.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 25 spre 26 august a.c., cei doi ar fi amenințat cu acte de violență pe un alt consătean, având asupra lor și un topor și un cuțit.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs