Blonda beată recidivează! Săltată de jandarmi şi dusă la spital!

4

Blonda beată recidivează! În acest weekend, jandarmii argeşeni executând misiuni specifice de ordine şi siguranţă publică în zona Târgului Săptămânal din comuna Bradu, au observat un autoturism marca Volkswagen oprind în poarta de acces. Din autoturismul oprit au coborât două persoane de sex feminin şi o persoană de sex masculin.

Jandarmii au observat că una dintre cele două persoane de sex feminin se afla în stare avansată de ebrietate, aceasta fiind sprijinită de către cealaltă persoană de sex feminin care a lăsat-o pe un scaun amplasat la una dintre terasele din incinta târgului, după care a încercat să plece. Femeia beată nu era nimeni altcineva decât Alina Badea, blonda care a dat de nenumărate ori „reprezentaţii” în faţa oamenilor legii.

În timpul legitimării, din cauza stării avansate de ebrietate, jandarmii au solicitat intervenţia ambulanţei prin serviciul 112.

Până la sosirea ambulanţei, blondei i-a fost acordat primul ajutor de către jandarmi. Persoana a fost verificată în bazele de date specifice rezultând că pe numele său este emisă o Ordonanţă privind Controlul Judiciar, prin care s-a instituit obligaţia de a nu părăsi comuna Albota pe perioada 21.08.2017-19.10.2017 după ce a furat o maşină şi a facut accident pe autostrada Piteşti-Bucureşti, şi de această dată fiind în stare de ebrietate.

În urma solicitării 112, personalul medical ajuns la faţa locului a preluat persoana aflată în stare de ebrietate şi s-au îndreptat către Spitalul Judeţean Argeş, loc unde s-au deplasat şi efectivele de jandarmi aflate la faţa locului.

În urma activităţilor înteprinse de către jandarmi, a fost anunţat organul de cercetare penală din cadrul Secţiei Rurale Nr. 2 Poliţie Albota urmând a se lua măsurile conform normelor în vigoare.

Comments are closed.