Brandul românesc MIZAR continuă procesul de dezvoltare la nivel național și deschide un nou magazin în Argeș Mall din Pitești!

Brandul românesc MIZAR continuă procesul de dezvoltare la nivel național și deschide un nou magazin în Argeș Mall din Pitești!

Brandul românesc MIZAR își consolidează rețeaua de magazine la nivel național prin deschiderea unei noi unități în Argeș Mall din Pitești, după o investiție ce atinge aproape 100.000 Eur. Cu cea mai recentă locație din Argeș Mall, MIZAR ajunge la o rețea de 19 magazine fizice în România, prezente în orașele Alba-Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Buzău, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

m1 1 200x300 1

Încă din 2022 ne-am asumat o strategie de business concentrată, printre altele, pe extinderea rețelei de magazine fizice în toate orașele importante din România. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin MIZAR la Pitești, în Argeș Mall, și al 19-lea din rețea, ducem mai departe acest demers strategic și ne consolidăm poziția pe piața locală.², Dan Lupu, CEO MIZAR.

Magazinul din Argeș Mall are o suprafață de 75 mp și este amenajat după noul concept de magazine MIZAR, care pune accentul pe eleganță și rafinament atât la nivel de colecții, cât și de design și amenajare. Aici, clientele MIZAR vor descoperi colecțiile emblemă ale brandului. Anual, peste 1000 de modele noi sunt create în atelierul MIZAR din Bacău și sunt transpuse în 3 colecții speciale, care surprind stilul feminin în toate momentele importante din viață.

Cu prilejul deschiderii, MIZAR își întâmplină clienții cu 20% reducere la colecția nouă, ofertă valabilă în perioada 25-28 aprilie 2024, exclusiv în magazinul MIZAR din Argeș Mall.

Pentru mai multe informații despre magazinele și produsele MIZAR puteți accesa www.mizar.ro.

 Despre MIZAR

MIZAR este un brand de fashion 100% românesc, cu o istorie de peste 28 de ani pe piață și oferă clientelor sale mai multe posibilități de a-și alege ținutele preferate, atât în cele 19 magazine din 14 orașe ale țării, cât și în magazinul online mizar.ro.

Magazin MIZAR 1

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.