prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Breaking! Curtea de Apel decide joi soarta primarului Georgescu!

Breaking! Curtea de Apel decide joi soarta primarului Georgescu!

S-a dat termen în ultra mediatizatul caz al primarului de la Mioveni, Ion Georgescu. Judecătorii de la Curtea de Apel Pitești vor analiza toate dovezile cu care vor veni, în fața Instanței, atât procurorii acuzării, cât și avocații apărării. Pentru toată lumea este o zi extrem de importantă deoarece, potrivit opiniei multor avocați cu experiență, măsură dispusă împotriva lui Georgescu, reținere pentru 30 zile, ar fi fost exagerată în contextul faptelor (ne)comise și luată sub presiunea media.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN ARGEȘ! A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT CU MAȘINA DE PE POD!

La o săptămână de la realizarea flagrantului din primăria Mioveni, Ion Georgescu ar putea primi o altă măsură preventivă mai blândă, eventual control judiciar. În cel mai fericit caz, puțin probabil, primarul ar putea fi cercetat în liberate, fără alte măsuri preventive. În acest caz, primarul s-ar putea întoarce la primărie.

Este foarte puțin probabil ca procurorii să poată dovedi traficul de influență în adevăratul sens al cuvântului, deoarece el nu a existat decât ca intenție, nu și ca faptă în sine. Mai exact, fiica denunțătorului Valerică Nicolae nu a fost angajată, nici măcar transferată. Potrivit surselor noastre, doctorița chirurg pentru care s-a făcut atâta tapaj mediatic nu putea fi adusă la Spitalul din Mioveni deoarece, pe specialitatea ei, schema de personal era completă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs