Cadavru degradat mâncat de sălbăticiunile pădurii!

40

O descoperire macabră fost făcută în această dimineață în Argeș, la limita cu județul Brașov. Niște persoane care tranzitau zona, au observat în apropiere de Fundata, sub un pod, un cadavru.

Imaginea șocantă i-a înspăimântat, și s-au gândit la cele mai sumbre ipoteze.

Bărbatul descoperit, sau ce a mai rămas din el, zăcea fără suflare sub podul unde-și amenajase un culcuș. Omul, fără locuință, acolo, sub pod trăia.

Când a fost găsit era sfârtecat, de sălbăticiuni probabil.

Cei care l-au descoperit au sunat imediat la 112 și au anunțat.  La fața locului au sosit imediat echipaje ale Secției de Poliție Rucăr și ale Poliției Câmpulung. Oamenii legii au împrejmuit zona și au demarat cercetările pentru a stabili identitatea bărbatului, locul de unde provine, perioada de când se afla în acea zonă, dar și modul în care și-a găsit sfârșitul.

Nu în ultimul rând, polițiștii vor trebui să afle ce animal l-a atacat pe bărbat, dacă a fost omorât de animale sau dacă era deja decedat atunci când a fost devorat. Acest aspect va fi aflat după ce medicul legist îi va face necropsia și va afla clar care a fost cauza decesului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Laboratorul de Tanatologie din Câmpulung.

Purtătorul de cuvânt al I.P.J. Argeș a precizat: “Cadavrul este degradat pentru că a fost mâncat de animale. Va fi efectuată necropsia cadavrului, în urma căreia se va stabili dacă leziunile au fost create post mortem sau nu, dacă are și alte leziuni interne sau o cauză a decesului. Deocamdată nu se poate vorbi despre crimă. Acum vorbim despre o moarte suspectă. Cauzele clare ale decesului vor fi stabilite după necropsie”.