Cameraman piteștean de 34 de ani mort de COVID în această dimineață

„Colegul nostru a plecat să filmeze îngerii! Rămas bun, Mihai Badea!” așa au titrat colegii noștri de la Argeș Plus anunțând una dintre cele mai mari tragedii din mediul jurnalistic argeșean. Mihai Badea, un tânăr cameraman de numai 34 de ani, a murit în această dimineață în urma complicațiilor produse de infectarea cu SarsCov-2.  Directorul Argeș Plus, Dan Badea, ne-a mărturisit că atât el cât și ceilalți colegi sunt devastați de teribila veste și că au sperat până în ultima clipă că Mihai își va reveni, cu atât mai mult cu cât era atât de tânăr.

În urmă cu o săptămână, cameramanul de la Argeș Plus a fost internat de urgență, intubat și dus direct în ATI. Lupta cu boala și complicațiile produse de ea a fost pierdută iar Mihai Badea a plecat în această dimineață să filmeze la îngeri. Mihai era unul dintre cei mai buni și conștiincioși angajați ai televiziunii online la care lucra și se căsătorise în urmă cu câteva luni, în această vară. Nu fuma și nu consuma alcool și nu era cunoscut ca suferind de vreo boală. Tocmai de aceea vestea dispariției lui a fost un adevărat șoc.

Colegii lui de la Argeș Plus au postat un mesaj prin care au anunțat tragica veste:

„O veste cumplită a venit astăzi pentru colectivul redacției Argeș Plus și pentru familia și prietenii colegului nostru, Mihai Badea! Acesta a încetat din viață, la vârsta de 34 de ani. Mihai a fost pentru o perioadă cameramanul principal al Argeș Plus și a imortalizat mii de evenimente importante din viețile oamenilor. Rămas bun, Mihai! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre!”

Redacția Obiectiv de Argeș este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe rudelor și prietenilor! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.