Camere perfomante ca hoții să nu mai fure de la rudele primarului!

5

Camere perfomante ca hoții să nu mai fure de la rudele primarului! Acestea au costat 100.000 lei și sunt montate pe raza localității Valea Mare Pravăț. Sunt atât de performante încât nicio mașină nu poate trece nevăzută, dacă șoferul încalcă legea.

Anul trecut, de sărbătorile de Crăciun, casa fiicei şi a ginerelui primarului Ion Boncoi a fost spartă. Din casă, hoţii, au avut ce fura, bijuterii, parfumuri de marcă şi bani, însă de prins… nici nu se pune problema. Poliţiştii musceleni, oricât ar vrea să facă ceva, nimic nu îi ajută, nici măcar camerele care, la acea oră, erau montate, dar nu şi puse în funcţiune, aşa că imagini nu există de atunci.

Pentru că nişte imagini ar fi fost benefice, primarul Boncoi a dat cu „bagheta magică” şi a activat camerele video de la intrarea şi ieşirea din comună.

„Mă bucur că e cameră la intrare şi la ieşire. Aşa ştie şi Poliţia cine tranzitează zona noastră. E DN 73, şi e normal. Asta trebuie făcut pe toată lungimea DN 73, dar şi DN 73 C, adică spre Tîrgovişte. Hai că nu e o aşa investiţie, poate să ajute comunitatea. Nu înţeleg de ce se zgîrcesc primarii ăştia, doar nu dau bani din buzunarul lor, banii vin de la bugetul local, e proiect de hotărîre, se aprobă în şedinţa de Consiliu Local, se finanţează. Cred că cei care nu fac asta, ori nu au oameni care să le facă proiectele, ori au ceva de ascuns….”, spun localnicii.