prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Campanie inedită de împădurire la Budeasa! GALERIE FOTO

Peste 2.500 de puieți de stejari au fost plantați în aceast weekend cu ocazia unei ample campanii de împădurire desfășurate în satul Gălășești din comuna Budeasa, iar la această acțiune au participat edilul localității, Nicolae Rachieru, reprezentanți au autorităților locale și județene, dar și peste 150 de voluntari.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ATENTAT CU BOMBĂ, ÎN PARCAREA UNUI CENTRU COMERCIAL! PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE!

„Peste 150 de voluntari au participat la un proiect de responsabilizare socială, denumit „Împreună pentru verde”. Acțiunea a fost organizată de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arges în parteneriat cu Primăria Comunei Budeasa, primăria Pitești, societatea civilă, companii, Romsilva și mass media. Acțiunea a avut loc în satul Gălășești unde s-au plantat aproximativ 2 500 de puieți pe o suprafață de 5.000 mp. Mulțumesc și pe această cale tuturor celor implicați pentru ajutorul acordat! Împreună să facem cât mai mult verde!” este mesajul postat de edilul Nicolae Rachieru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs